Moskva šnit (moja verzija)

 

Kore: peći 4 kore svaka po: 5 belanaca umućenih sa 150 gr šećera ,dodati im 150 gr mlevenih lešnika i 1 kašiku brašna.Peći u plehu pravougaonom 32 cm na 220 C oko 15 min dok se ivice ne odvoje od papira za pečenje.Sve kore dobro ohladiti pre filovanja.ali im papir skinuti dok su još vruće.

 

Fil: 20 žumanaca umutiti sa 250 gr prah šećera i dodati im prah dva pudinga od vanile.Posebno staviti 1 l mleka da provrije i lagano i uz stalno mešanje usuti masu od žumanaca i praha za puding.

Kad se ohladi dodati 250 gr umućenog margarina.

Tortu filovati kora, krem i mix voća iz konzerve ananas,breskva i višnja.Voće obavezno prethodno ocediti i iseći na kockice,voće mora biti iz konzerve jer sveže razliva fil.

Celu toru premazati žutim kremom i ukrasiti po želji.

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се / Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се / Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се / Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се / Промени )

Повезивање са %s