Kapri kolac

IMG_20150525_124238 IMG_20150525_124230

Kora: 300 g mlevenog plazma keksa pomešati sa 250 gr istopljenog margarina i malo kisele vode(kora je mekša sa kiselom vodom ko voli čvršću može mleko ili ništa).Rastanjiti je u okrugli kalup kome se skidaju ivice.

Krem: 500 ml slatke pavlake umutiti,dodati 500 gr jagoda usitnjenih u blenderu sa 100 gr prah šećera.Sipati preko kore.

Preliv: napraviti klasičan ganaš sa 200 ml slatke pavlake i 200 gr čokolade (zagrejati neumućenu pavlaku sa čokoladom dok se ne sjedini,paziti da ne proključa) ,kad se prohladi preliti kolač.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s